Logi Barcelona

Logi Barcelona. Allt fler reser till den fantastiska staden Barcelona. Staden har allt när det kommer till konst, uteliv, caféer och parker. Staden är en skön blandning av nytt och gammalt. Här kan man vandra längs de trånga gränderna i de gamla delarna av staden, eller shoppa och leva lyx i de nya flashiga stadsdelarna. Vad du än väljer att göra så bör tänka på om du reser till Barcelona under sommarhalvåret är att se till att ha logi bokat innan du reser hemifrån. Under sommaren kommer den största turistströmmen och hotell och vandrarhem blir snabbt fulla.

Det har blivit enkelt att boka logi i Barcelona. Internet erbjuder en mängds söksajter där du kan jämföra priser, se bilder fån de olika hotellen och vandrarhemmen samt läsa rekommendationer och vad folk har tyckt om sin vistelse. Det är nästan alltid bäst att boka logi via de olika agenturerna som finns på internet. Det är nämligen i de flesta fall mycket dyrare att gå via hotellens egna hemsidor.

Ett annat tips för dig som ska resa till Barcelona och vill prova på ett lite mer genuint spanskt boende är att gå in på någon av de många företagens hemsidor som förmedlar lägenheter i Barcelona. Här finns alla möjliga priskategorier och storlekar på lägenheter.

Ett annat spännande logialternativ för dig som ska resa till Barcelona är att undersöka om det finns någon spansk familj från Barcelona som vill komma till Sverige och bo i din lägenhet medan du lånar deras. På internet finns det en mängd olika förmedlingar där du kan lägga upp en annons på din lägenhet och på så sätt få utnyttja en annan familjs lägenhet och få logi i Barcelona helt gratis. Att få logi i Barcelona på detta sätt förutsätter förstås att en spansk familj vill åka på semester till Sverige under samma period.

För den som inte har så mycket pengar i sin semesterkassa så finns det många prisvärda logi-alternativ runt om i Barcelona. Det finns även en mängd backpackerhostel och vandrarhem för den som hellre lägger pengarna på andra saker än boende. Ett av de billigare logialternativen är hotellet Pension Arosa. Det går att hitta ett dubbelrum för under 30 euro per natt. Hotellet är enstjärnigt och har sju rum men väldigt goda omdömen från sina besökare. Ett tips är att kolla runt på internet på lite olika forum för att få idéer och rekommendationer om bra och prisvärd logi i Barcelona.

För dig som är trött på hotellrum och vandrarhem och är ute efter en annan typ av logi kan det kanske vara dags att prova att bo i en semesterlägenhet. Visit Barcelona är ett företag som hyr ut lägenheter för logi i Barcelona under semestern. Visit Barcelona erbjuder 60 lägenheter runt om i staden och har cirka 15 000 gäster hos sig varje år. Det går bra att söka efter logi via företagets hemsida och här kan du även se bilder på lägenheterna. Visit Barcelona har sin kundtjänst öppen alla dagar och tar emot sina boende även vid förseningar. På Visit Barcelona talar man engelska, tyska, spanska, holländska och svenska.

För studenten eller backpackern som söker billig logi så vimlar Barcelona av vandrarhem. Det säkraste är att boka boende innan du åker hemifrån, särskilt om du tänker resa till Barcelona under sommarhalvåret. I Barcelona finns cirka 200 vandrarhem och enklast är att gå in på en förmedlingssajt som till exempel Hosteworld för att boka. Här kan du även se bilder från vandrarhemmen och läsa om vad tidigare besökare tyckt om login.